Bouw eigen polikliniek NEK gestart

Nieuws

Bij de hoofdlocatie van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft wordt gebouwd aan een nieuwe polikliniek voor de NEK. Naar verwachting zal de polikliniek begin september in gebruik genomen worden.

Inmiddels bestaat de NEK ruim een jaar en hebben we zo’n 1800 nieuwe patiënten gezien op de polikliniek en zijn zo’n 180 patiënten met endometriose succesvol geopereerd met een multidisciplinair team.

Voor poliklinische afspraken konden onze patiënten in eerste instantie terecht binnen de bestaande ruimtes van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Behandelcentrum Voorburg. Daar is echter onvoldoende ruimte om de poliklinische zorg voor patiënten met endometriose ook op langere termijn te kunnen huisvesten, zonder dat dit ten koste gaat van andere zorg.

Er is veel vraag naar gespecialiseerde endometriosezorg en we groeien nu door naar een volgende fase met een eigen polikliniek bij de hoofdlocatie van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Een eigen polikliniek biedt de mogelijkheden om deze in te richten op een manier die past bij de holistische benadering van de NEK. De nieuwe polikliniek wordt dan ook een plek waarbij de zorg op één plaats rondom de patiënt geconcentreerd zal worden.

Bloedserieus
Dedicated en gespecialiseerd verpleegkundige gezocht
Vorig bericht
Bloedserieus
Volgend bericht
Dedicated en gespecialiseerd verpleegkundige gezocht